Kategoriarkiv: Snickeri

Altangungor till kampanjpris!

2
Jag har kvar två altangungor sedan i fjol, en i omålad furu och en vitlaserad. Pris för den omålade, 2400 kr (ordinarie 2900 kr) och för den vitlaserade 2700 kr (ordinarie 3400 kr). Inklusive kedjor och fästen till gungan men exklusive trapetskrok till taket. Den vitlaserade på bild.

Inför a-smällen

Sedan en vecka tillbaka är jag i full gång med tillverkning inför A-smällen. Bland annat har jag gjort dessa söta trädgårdsstorkar som man kan sätta ner i trädgården eller i en plantering på altanen.

Stork

 

Jag kommer även att ta med mig en altangunga, sälja mjukkaka, bullar och ljusstakar. Jag finns vid långsidan mot Coop. Välkomna!

Årets skönaste plats – altangungor under tillverkning!

Nu är jag på gång med tillverkning av gungor igen. I mitt lilla snickeri gör jag dessa gungor i furu/gran. Gungan är 95 cm bred invändigt och rymmer lätt två personer. Den är otroligt skön att sitta i och är rejäl med ett högt ryggstöd. I priset ingår kedjor och fästen. Jag har även en ställning för den som inte har ett tak att hänga den i.

Pris för gunga inklusive fästen och kedjor: 2900 kr.
Pris för vitlaserad gunga inklusive fästen och kedjor: 3400 kr.
Pris för gunga inklusive ställning: 3400 kr.
Gungan kan skickas via Bussgods, prisexempel i fjol för frakt till mellansverige var 500 kr.
Kontakta mig via mail eller telefon.

2

4

 

Nöjd kund

Förra veckan levererade jag en specialbeställd gunga till en kund, innermått är 195 cm vilket innebär att de flesta kan ligga helt utsträckta i den. Igår fick jag ett mail och ett par bilder:

”Hej & Tack för ett fint hantverk. Vi är jättenöjda med resultatet & nu är den monterad.
Trevlig sommar Med vänlig hälsning…”
gunga2Mer info finns  under ”Snickeri” ovan.

Sandlåda

SandlådaPå beställning har jag tillverkat en sandlåda i tryckimpregnerat virke, förutom sittbrädan längst upp som är av hyvlad furu. Yttermåtten är 175 cm. Sandlådan är stabil och förstärkt i hörn och längs sidorna enligt bilder. Pris för denna: 1000 kr.

Sandlåda2

Sandlåda3

 

Altangunga

1
I mitt snickeri tillverkar jag altangungor av amerikansk modell. Då jag själv sedan flera år har en sådan på min egen sommarplats, vet jag att det är den skönaste platsen i hela mitt hus. Gungan är tvåsitsig och tillverkad av furu och gran och av stadig modell. Den är komplett med fästen och kedjor. Priset för gungan ovan, omålad, är 2900 kronor.

Gungan finns för tillfället i butiken Små Vita Ting på Storgatan i Arvidsjaur.

Den kan även fås målad eller laserad efter önskemål. Pris för denna gunga, vitlaserad, 3500 kr.

På begäran har jag även tillverkat en ställning för de som inte har ett tak att hänga den i, eller om ni vill placera den i er trädgård.

Altangunga med ställning

 

Pris för gungan inklusive ställning 3500 kr. omålad.